Hogy készül?
Szörpjeink és lekvárjaink friss, érett gyümölcsből készülnek, kézzel gondosan válogatjuk, mossuk. Egészséges, hámozatlan gyümölcsöt dolgozunk fel. Lekvárjaink, szörpjeink 70-75% gyümölcsöt tartalmaznak. Kész szörpjeinkben 60-70%-kal kevesebb cukor van, mint a legtöbb szénsavas üdítőben.
Tartósítószert nem használunk. Termékeink zöme kiérdemelte a "Prémium minőségű" besorolást! :)
Törekszünk rá, hogy minél több értékes vitamin és ásványi anyag - amik főleg a héjban és az alatta lévő vékony rétegben találhatóak - maradjon a finomságokban, ne bomoljanak le a készítés során, ezért nem főzzük, sűrítjük órákig, napokig, 85-90 °C-on csíramentesítjük.
Törekszünk rá, hogy minél több értékes vitamin és ásványi anyag - amik főleg a héjban és az alatta lévő vékony rétegben találhatóak - maradjon a finomságokban, ne bomoljanak le a készítés során, ezért nem főzzük, sűrítjük órákig, napokig, 85-90 °C-on csíramentesítjük.
A gyümölcsök élő anyagok, kíméletes hőkezelésük során előfordulhat, hogy a héjon megbújik egy-egy penész- vagy élesztőgomba (ez nem összekeverendő a lekvárokban néhol előforduló természetes héjhibákkal). A tartósítószer hiánya miatt aktiválódhatnak, romlás indulhat meg. Kérünk, ilyen esetben segítsd a munkánkat egy visszajelzéssel, természetesen cseréljük a terméket!